Ring oss: +47 474 69 950

VECTURA

Drikkevarebransjen/vin/øl

Regnskapskollegiet har samarbeidsavtale med Vectura som er Norges ledende logistikkvirksomhet for alkoholholdige drikkevarer. Vi har sammen bygget et unikt verktøy tilpasset importørene til Vectura.

Utviklet i samråd med sterke bransjeaktører

Vectura har inngått et samarbeid med Regnskapskollegiet, 24Seven0ffice og BizView for å tilby våre samarbeidspartnere et digitalt beslutnings- og analyseverktøy, med integrert regnskapsløsning. Hele løsningen er selvsagt spesialtilpasset drikkevarebransjen og utviklet i samråd med sterke bransjeaktører. Velkommen til digiVec.

På en enkel og kostnadseffektiv måte tilbyr digiVec en dybde i ditt analysegrunnlag som frem til nå ville vært ekstremt tids- og resurskrevende. I tillegg til selvklare funksjoner som salgstall og oppdatert lagerbeholdning får du tilgang til lønnsomhetsoversikt pr. produkt, pr. kunde, pr. produsent, pr. markedskanal, pr. selger etc.

Du vil bli bevisst på og få en forståelse for hvordan din portefølje klarer seg ut i markedet, hvilke markedsaktiviteter som faktisk fungerer og hvor mye de koster. Dag for dag.

Dette for å nevne noe. DigiVec er en dynamisk løsning som kontinuerlig vil utvikles og forbedres og som enkelt kan tilpasses akkurat dine behov.

Kort og godt, et bedre beslutningsverktøy til en lavere pris!

Kontakt oss i dag!

Ta kontakt med oss dersom du ønsker rådgivning eller bistand med likviditetsstyringen i din bedrift.

Shopping Basket