FULL KONTROLL

Ferdig integrert system

Med 24SevenOffice får din bedrift et komplett ERP-system med CRM, økonomi- og regnskapsprogram, lønn, prosjektstyring, timer og kommunikasjon. Du får full kontroll over bedriftens prosesser fra A til Å – i ett ferdig integrert system. Systemet er også skalerbart, som betyr at du enkelt kan legge til nye brukere og integrere nye tjenester i takt med hvordan bedriften utvikler seg. 24SevenOffice er 100% skybasert, og det er enkelt å gi input og holde oversikten både fra PC og mobil.

Økonomi- og regnskapsprogram

Med 24SevenOffice sitt webbaserte økonomi- og regnskapsprogram har du alt du trenger, ferdig integrert, i ett komplett system. Nøkkelord er raskt, fleksibelt og kraftig. Systemet håndterer alle formater for inn- og utgående bilag, og alle funksjoner er ferdig integrert; fra skanning, mottak, attestering, bank, bokføring, reskontro – til rapportering med drill down ned til bilagsnivå. Bedriften din og regnskapsfører jobber i samme system, derfor kan du for eksempel utføre store deler av bilagshåndteringen selv. 

Se videoen til 24SevenOffice som forklarer hvordan det hele henger sammen her:

Du kan lese mer om 24SevenOffice på hjemmesiden.

Skap vekst, frigjør tid og skreddersy arbeidsflyt ved hjelp av
moderne teknologi

Regnskap med AI er kort forklart en automatisering av den tradisjonelle prosessen knyttet til bilagshåndtering, godkjenning og bokføring. Ved hjelp av en AI-motor kan alle inngående eregnskapsforslag, klare til betaling.

24SevenOffice er det første selskapet i Norden som tilbyr regnskap
med kunstig intelligens (AI).