Ring oss: +47 474 69 950

REGNSKAPSFØRING FOR ALLE

Regnskapsføring for små og mellomstore bedrifter

Vårt mål er å skape lønnsomhet, kvalitet og trivsel for våre kunder

Regnskapskollegiet har lang erfaring med å håndtere økonomi- og regnskapsfunksjoner for små og mellomstore bedrifter. Med skreddersydde løsninger og gjennom samarbeid i skybaserte regnskapssystemer, hjelper vi din bedrift med å frigjøre tid og ressurser. Dette gir deg kapasitet til å fokusere på din bedrifts kjerneområder og ta bedriften i den retningen du ønsker.

Trygg samarbeidspartner

Enten du har en liten bedrift i startfasen, eller har drevet en stund og ønsker å utvide – vi kan være en trygg samarbeidspartner. Vi leverer regnskap-, lønn- og rådgivningstjenester til store og små bedrifter over hele Norge og mange andre land. Med oss på laget får du alltid regnskap av høyeste kvalitet til avtalt tid. Dette er helt kritisk for at du skal kunne stole på tallene dine og sørger for at du til enhver tid er i besittelse av verdifull styringsinformasjon.

Vi kan hjelpe deg med alt innen regnskap og bedriftsøkonomi

Vi har fokus på kvalitet i alt vi gjør. Som en del av et solid fagmiljø, er vi rustet til å løse alle utfordringer knyttet til ditt regnskap. På bakgrunn av vår erfaring med bedrifter av ulik størrelse og i ulike bransjer, tilpasser vi samarbeidet etter din bedrifts målsettinger og behov. 

En enklere hverdag

Hos oss får du tilgang til moderne digitale og skybaserte løsninger for regnskap, lønn og administrasjon. Dette vil gjøre hverdagen din enklere, og du vil få bedre oversikt over bedriftens økonomiske situasjon. Alle våre regnskapsførere har bred faglig kompetanse, og dessuten et sterkt kompetansemiljø i ryggen. Ved å la oss hjelpe deg med regnskapet vil du få økt trygghet og et bedre grunnlag for å ta kritiske beslutninger på vegne av bedriften. Samtidig frigjør du tid du kan bruke på å videreutvikle selskapet.

Samarbeid på dine premisser

Det er ikke slik at du trenger å sette bort hele regnskapet til oss. Hvis du ønsker å utføre enkelte funksjoner på egenhånd, vil vi tilpasse samarbeidet etter dine preferanser. Vi har mange kunder som kombinerer egen innsats med vår kunnskap. Slik sparer de penger og har fremdeles et ryddig regnskap. Vi lærer deg hvordan du kan gjøre grovarbeidet selv, og er naturligvis tilgjengelig som rådgiver og sparringspartner når utfordrende problemstillinger dukker opp. 

Regnskapskollegiet sørger for at du har enkel tilgang til det som er viktig for deg. Det inkluderer både bedriftens regnskapstall og kompetansen til våre dyktige regnskapsførere.

 

Vi har partner-status på følgende regnskaps/ERP systemer:

I disse kan vi kombinere

  • Regnskap og fakturering 
  • Prosjekt
  • Lønn
  • Rapportering
  • CRM
  • AI, automatisk bokføring
  • Utsendelse av krav til inkassobyrå

Kontakt oss i dag!

Ta kontakt med oss dersom du ønsker rådgivning eller bistand med likviditetsstyringen i din bedrift.

Shopping Basket