– Best med Regnskapskollegiet

Tripletex er et komplett webbasert økonomisystem hvor man enkelt holder oversikten over timeføring, planlagte og pågående prosjekter med mer. Kombinert med en regnskapsfører har du alt du trenger i ett system.

Passer alle bedrifter uansett størrelse

Systemet består av mange ulike moduler, og du kan selv velge hvilke du ønsker å benytte deg av. Alle modulene er sømløst integrert med hverandre. Dermed unngår du unødvendige tunggrodde løsninger og slipper å gjøre dobbelt opp med arbeid. På denne måten imøtekommer Tripletex behovene til både små og store firmaer.

Oversiktlig prosjektplanlegging

Ved planlagte eller pågående prosjekter holder du oversikten med Tripletex. Med alt på ett sted får du full kontroll på timeforbruk, ressursplanlegging, budsjett og personaloversikt. Det blir også enkelt å holde styr på påløpte og gjenstående timer.

Du kan lese mer om Tripletex på hjemmesiden.

Bedre organisering av fakturaer

Gjennom det webbaserte systemet får du også full oversikt over alle fakturaer. Betaling foregår direkte i systemet, og purringer sendes ut automatisk. Tripletex tilbyr i tillegg abonnementsfakturering, slik at du ikke trenger å tenke på når neste faktura skal sendes ut.

Enkel gjennomføring av regnskapsoppgaver

Med Tripletex har du full kontroll på regnskapsoppgaver som enkel bilagsføring og avdelingsregnskap. Rapporter oppdateres automatisk, og du har tilgang på elektronisk innsending til Altinn.

Praktisk timeregistrering og lønnsutbetaling

Med Tripletex registrerer de ansatte arbeidstimene sine selv, og uavhengig av om du har timelønn eller månedslønn vil lønnsutbetalingen gå direkte fra systemet.