Ring oss: +47 474 69 950

EN ØKONOMISK FREMTIDSPLAN

Budsjettering

Få god oversikt over bedriftens økonomi

Et budsjett er en økonomisk fremtidsplan som viser hvilke kostnader og inntekter en bedrift forventer å ha fremover i tid. Det er svært viktig for både små og store bedrifter å ha god oversikt over hvor store midler bedriften har. Vi tilbyr rådgivning for både nye og allerede etablerte selskap, for å sikre din bedrift økonomisk trygghet.

Nettbasert rapportering

Regnskapskollegiet gir deg solide verktøy for økonomisk rapportering. Savner du å få rask økonomisk rapportering samt analyse av resultatene? Vår nettbaserte rapportering gir deg ferske tall på dine premisser. Våre verktøy gir deg informasjon i sanntid og gjør det raskt og enkelt å sjekke status og fastslå om bedriften når sine budsjetter.

Les mer om de digitale verktøyene vi i hovedsak benytter her.

Bytte budsjetteringssystem?

Dersom du skal starte et nytt selskap, eller ønsker å forbedre deres budsjettstyring, kan vi stille opp med vår kunnskap og lange erfaring. Et godt budsjetteringssystem skal gi dere god oversikt over hvilke ressurser bedriften har til rådighet til enhver tid. Hvis du føler at deres bedrift mangler dette, anbefaler vi gjerne verktøy som vil passe for deres drift. Vi kan også hjelpe dere med å legge en plan for å få kontroll på likviditeten.

Les mer om likviditetsstyring her.

Malverk for budsjettering

Ønsker du å forbedre budsjettarbeidet i din bedrift? Her er et generelt eksempel på hvordan et driftsbudsjett kan settes opp:

Driftsbudsjett-excel skjema

Kontakt oss i dag!

Ta kontakt med oss for mer informasjon om budsjettering eller rådgivning.

Shopping Basket