TRYGG SAMARBEIDSPARTNER

Komplett kompetansehus

Regnskap er mer enn debet og kredit, og vi har et fagmiljø som står klart for å hjelpe deg med alt innen regnskap og bedriftsøkonomi.

Regnskapskollegiet er et regnskapsbyrå med godt kvalifiserte ansatte som har lang fartstid innenfor økonomifaget. Flere ansatte har også jobbet i høyere stillinger i næringslivet og innenfor revisjon. Dette gjør oss i stand til å forstå næringslivets behov. Vi kan hjelpe til med alt innenfor økonomi og administrasjon i bedrifter enten det er korttidsoppdrag eller mer definerte roller. Vi representerer et komplett kompetansehus ved at vi samarbeider tett med vår største eier Revisorkollegiet. Revisorkollegiet AS er Buskeruds største revisjons- og rådgivningsselskap. Vårt tette samarbeid gjør det trygt og enkelt for deg som kunde å få hjelp til alt innen økonomistyring, kontroll og bistand.

Vi representerer et tungt fagmiljø innenfor regnskapsføring, administrasjonsoppgaver, management for hire-tjenester, kvalitetssikring av regnskaper, samt spesialkompetanse på skatt, avgifter og omorganisering av virksomheter.

Vi er i dag 50 kollegaer fordelt på kontorer i Drammen, Asker, Oslo, Kongsberg og Uvdal.

Regnskapskollegiet er blitt kåret til Gaselle-bedrift i 2016, 2017, 2018,2019 og 2020.

Regnskap 24 timer i døgnet

Våre nettbaserte regnskapssystemer er tilgjengelig for deg 24 timer i døgnet, 365 dager i året. Poenget er ikke at du på liv og død skal bruke natta sammen med oss, men vite at vi er der når du trenger oss.
24SevenOffice
Tripletex

Controller eller økonomisjef?

Du vet best hva du trenger. Bruk oss som controller, eller gi oss hele ansvaret som din innleide økonomisjef. Uansett samarbeidsform får du tilgang på et solid kompetansemiljø med lokal forankring. Les mer!

Kontakt oss i dag!

Har du spørsmål til hvordan Regnskapskollegiet kan bistå deg? Kontakt oss for en uforpliktende samtale.

KUN 1% AV AKSJESELSKAPENE I NORGE FÅR UTMERKELSEN GASELLE

Hva er kriteriene for å bli gaselle?

En gasellebedrift må ha:

  • Levert godkjente regnskaper
  • Minst doblet omsetningen over fire år
  • Omsetning på over en million kroner første år
  • Positivt samlet driftsresultat
  • Unngått negativ vekst
  • Vært aksjeselska

Regnskapskollegiet AS har klart det 5 år på rad!

gaselle-web-mindre-1

revisorkollegiet-accounting-gaselle-side2